(Android) Tiledom - Matching Puzzle Game кључеви за генератор кодова за варање
Feb 8, 2022 21:32:30 GMT -4
Post by biomiffkingschafit on Feb 8, 2022 21:32:30 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за генератор кодова за варање ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Веома лепа игра. Али у последње време доста виси.
Плочице су веома мале, тешко их је видети и погодити праву. Није погодно за старије особе. (Са великим прстима.)
На крају престаните када плочице дођу како треба
Било је одлично све док ажурирање није изазвало огласе на почетку понављања СВАКОГ нивоа.
Платио сам да уклоним додатке, али још увек видим додатке !!!
Прилично добро. Ипак, доста додавања између играња.
Игра је добра, али реклама између је као досадно дериште🙄
То је веома добра игра. Заиста волим ову игру јер има много за коришћење вашег мозга и штавише можете се освежити након што играте игру, такође је веома лако ако је добијете како треба
То је тако лепа и тешка игра, али ја волим ову игру да играм ово је моје искуство ове игре
Омг ова игра је одлична! И такође веома заразна. Ја сам на нивоу 388 и сада се осећам као професионалац. Никада нисам имао никаквих проблема док сам играо и било је заиста лепо. Такође су дизајни веома мирни и слатки. Заиста ми се свиђа ова апликација 💖💖
Веома је добро, чини те срећним
Игра се стално руши или се неће ни учитати.
Супер игрица, али превисе реклама
Одлично, али тешко је погодити 3. звездицу са временом.
Па, урадили сте то поново, дефинитивно још једна игра коју сам једном играо и коју морам да поседујем. Одлична игра која се подудара са осећајем Мах Јонга. Као што су забавни и графика прилично сјајна, музика је такође умирујућа. Настави са добрим радом.
Физички и психички опуштајуће и изазовно.. Веома занимљиво
Огласи који блокирају приступ мом почетном екрану. Није кул. Деинсталирао сам.
Tiledom - Matching Puzzle Game Mõistatusmängud bgem
Умирујуће
Као игра. Али искачући огласи без дугмета за искључивање звука су досадни и само се појављују пречесто.
Данас ажурирајте своју апликацију. Након тога верзија ажурирања не ради.. апликација није отворена
Опуштајућа игра са опуштајућом музиком у позадини. Можете одабрати плочицу са било ког места, не само са стране, већ и из центра (не као махјонг). Дакле, мање је стресно. ❤
Вау, то је невероватно, мој фаворит, ово је веома важно да радите добро и морам да пређем на следећу везу у опције вашег претраживача, онда је невероватно и дивно време у Мумбаију добара да имате било каква питања или ако желите да идете са следећа листа огласа је за опције вашег претраживача онда је невероватна моја омиљена песма Соломонових острва Сомалија Јужна Кореја и диван дан и време у Мумбаију добара и дивно време у мом омиљеном ово здравље је богатство информационих технологија
Није лоса игрица. Не захтева много размишљања.
Најгора игра икада направљена. Ова компанија само жели да заради новац дајући вам лажну рекламу.
немојте ме погрешно схватити, уживао сам у томе, само се понављао и досадно.
Без дозволе је променио изглед игре
Хладан
Слатко за ову врсту, али помало досадно
Волите ову игру! То је лепа промена у односу на све остале утакмице 3 меча! Такође се свиђа да рекламе нису дугачке као све друге игре.
Cooking Cafe - Food Chef Pelihalli niwi
личи ми на махјонг. срећан срећан срећан!
Превише реклама
Игра је добра, али реклама јако иритира.
Стално се гаси, сваки пут се поново покреће
Tiledom - Matching Puzzle Game Hjernetrim qcf
Ово је заиста одлична игра и сада имам идеје да сликам ствари... 🆒🆗
Јако занимљива игра
Дивна игра, али реклама је превише
Тако веома дечја, веома срамотна игра
Досадно неко време
Ово је средство за ублажавање стреса, хвала вам пуно
Неки огласи трају 60 секунди и онда се не затварају. Неки огласи не нуде начин да их затворе, чак ни након што им тајмер истекне. Графика је незграпна/једноставна.
то је добра игра само премала, не види се добро плод би требао бити много већи
Једна рунда се не може решити јер се 8 дана појављује у само 4 обрасца који се не може решити
Добар тест мозга и време пролази ☺
Tiledom - Matching Puzzle Game ধাঁধা wmqd
Tiledom - Matching Puzzle Game ধাঁধা wmqd
Волим ову игру. То је голицање ума. Нивои су изазовни и што је најважније забавни! Постоје нивои који су прилично тешки за које морате да користите појачања и лако доступни ако гледате рекламе, што је, верујем, начин на који програмер зарађује иако га играм бесплатно. Постоје нивои који се не могу решити, тако да се враћате на оне појачања... иако ја уживам у нивоима...
Волим ову игру
Није баш изазовно и превише огласа.
Мало је тешка🍒🍎🍓🍌🍊🍉
Играо сам преко 200 нивоа. Када могу да играм покретну верзију која је приказана у огласу?? Зато сам преузео апликацију! Ово је само игра са плочицама типа махјонг коју сам већ играо милион пута.
Tiledom - Matching Puzzle Game Mõistatusmängud bgem
Забавна игра није ни тона реклама. Али када покушам да добијем 3 пута своје награде, замрзава се, такође се замрзава ако желим да добијем траг и морам да погледам оглас. Уопште не додељује награде често. Иначе бих дао 5 звездица. Такође не као што се рекламира. Плочице се не померају по екрану
Страшно!! Огласи су смешни!